| Yasin Gargı ![]() | Oh süper ozman Tşk Erdm abi ilgin için ![]() |
| |
|
| Bu mesaj için teşekkür edenler | Erdem Bozdağ (25/08/2009) |
| Cem SAKARYA | Emre Abi öncelikle beni yanlış anlamadığın için teşekkür ederim.Çok bilgiliden ziyade kendimi bu konuda çok meraklı olarak görüyorum.Sorunun cevabına gelince AG SRP performans olarak profesyonellerin bile bazen başvurduğu bir ürün.Çok ince çizikleri giderir ama diğerlerinin içini doldurur.Çizik aslında durur ürün onun içini doldurup maskeler böylece ışık açısıda doğru yakalandığında araba pürüzsüz görünür aynı paylaştığın resimdeki gibi ürünün bir artısı da hem elle hem de makinayla uygulamaya imkan vermesi. Dezavantaj olabilecek durum ise 3-5 ay içinde yıkamalar yağmur kar hava şartları sebebiyle araca 2 ayda bir wax da atılmıyorsa SRP araç üzerinde sökülür o doldurduğu yerlerden zamanla akar gider.Başladığın noktaya dönersin.Wax hem aracın boyasını korur hem de srp nin üzerine uygulandığında bir katman daha oluşturarak onun ömrünü uzatır. Vernikten ödün vermemek istiyorsan bu dediğim yöntemi kullanabilirsin abi ama derin çiziklerde çok başarılı değil onun da bilgisini vereyim.Auto Glym in Türkiye distribütörü Obey Ticaret Bursada bir firma ürünü ordan temin edebilirsin kapına kadar kargoyla gelir |
| |
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Lütfen yardım | 61TS61 | Teknik Yardım | 5 | 16/10/2009 23:35 |
| Lütfen yardım | AY345306 | Genel | 26 | 11/10/2009 00:44 |
| Lütfen yardım!! | lagaluganet | Teknik Yardım | 14 | 15/03/2009 12:31 |